Handledning

Planerar du/ni för en graviditet? Har du/ni förskt bli gravid utan framgång? Är du i klimakteriet eller har mensrelaterade besvär som du vill förstå, lindra och kanske helst bli av med?

Med ett helhetsperspektiv kikar vi på din nuvarande och tidigare hälsa och livssituation. Utifrån dina önskningar och mål vägleder vi dig till ökat välmående. Handledningen skräddarsys efter dina behov, vare sig du har regelbundna eller oregelbundna cykler, har slutat med hormonella preventivmedel, vill bli gravid, har svårt att bli gravid, har smärtsam mens, humörsvängningar, är i klimakteriet. 

Ökad medvetenhet om hormoncykeln (menscykeln) sk. Fertility Awareness och Mediyogaterapi är verktyg som ger dig ökad kunskap och medvetenhet om kropp & sinne, din hälsa och din menscykel. Kunskap som kan hjälpa dig att förstå hur du kan må bättre utifrån dina förutsättningar under hela livet.

Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på hälsa som respekterar dina sexuella och reproduktiva val, stödjer reproduktiv frihet, och inkluderar alla menstruerare och deras partners. 

Vi går igenom din/er tidigare och nuvarande hälsa, dina/era förväntningar,  önskningar och mål.

Önskar du boka en tid? Skicka ett meddelande genom att klicka här.

Nuvarande pris:

Handledning för din cykliska hälsa

Nybesök (90 min) 1500 kr

Återbesök (50 min) 900 kr

(Heltidsstudent 20% rabatt)

Instruktionsbok (eng.) 150 kr

Paket

Handledning för din cykliska hälsa

Introduktion (90 min) och 5 återbesök (45 min) á 5600 kr. Paketet gäller för handledning under 6 månader.

Instruktionsbok (eng.) tillkommer. Fertilitetstermometer köper du/ni själva på nätet finns flera olika så välj en som passar era behov.

Grupp

Detta är ett populärt sätt att lära sig mer om menscykelns och fruktsamhetens anatomi och fysiologi och samtidigt dela erfarenheter med andra. WS för grupp annonseras på Din Rytms instagramkonto och i vårt nyhetsbrev.

Är ni redan en grupp som är intresserade av att lära er mer om detta, anmäl er under kontakt. Hur många ni är, era namn och vem av er jag kan kontakta, så planerar vi ett upplägg tillsammans. Vi kan ses hemma hos någon av er eller i lokal som jag ordnar.

Nuvarande pris: 500 kr/deltagare (minimum 6 deltagare)

Individuell handledning efter introduktion i grupp

För dig som önskar individuell handledning efter introduktion i grupp finns möjlighet att boka detta i samband med introduktionskursen eller senare. 

Förslag på innehåll för introduktion i grupp:

  • Öka din kroppskännedom vänder sig till dig som vill börja observera och kartföra din menscykel. Vad händer under menscykelns olika faser? Hur fungerar menscykeln som ett hälsoverktyg? Hur vet jag vilka dagar som är infertila och fertila?
  • Klimakteriet riktar sig till dig som märkt att mensen förändrats, som känner av dagarna innan mens mer än vanligt, som redan vet att du är i klimakteriet eller till dig som vill lära dig mer för att vara förberedd. Du får svar på frågor som; Vad händer i kroppen och menscykeln när vi åldras? Hur kan jag observera förändringarna? Vad har jag för hjälp av det? Hur kan jag hjälpa mig själv att må bra och vart kan jag vända mig när jag behöver hjälp? Vilka preventivmetoder passar bra i klimakteriet?