MediYoga

MediYoga (medicinsk yoga) är terapeutisk och har sin grund i Kundalinitraditionen. Det är ett yogiskt system som utvecklats genom forskningsstudier både internationellt och nationellt. MediYoga har visat sig ha tydliga mätbara effekter på ökad hälsa och välbefinnande och hjälper dessutom mot en rad besvär: stress/utbrändhet, huvudvärk/migrän, sömnstörningar, nack- och ryggbesvär, besvär i klimakteriet, smärta och blodtryck.

Yogaformen är lugn och djupverkande, andningen är central. Genom enkla, mjuka och inkännande kroppsövningar/positioner bygger du upp och behåller rörlighet och styrka i muskler och leder. Genom de lugna rörelserna aktiveras även de djupare muskellagren.

MediYoga bidrar till självläkning och ökat välbefinnande tack vare effektiv andnings- och koncentrationsteknik, avslappning och meditation. Du behöver inte några förkunskaper för att börja med MediYoga, du utövar yogan utifrån din kropps förutsättningar – nyfiket och kärleksfullt.

 

Individuell yogaterapi 

MediYoga som terapi ger dig verktyg att att hitta din väg i livet och du kan tydligare se grundorsaken till ditt mående.

Mediyoga har sin grund i Kundaliniyoga med inslag av ayurveda och traditionell kinesisk medicin. Den centrala komponenten är att skapa fullständig balans på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt. Detta sker genom andningsövningar, meditation och rörelser som stimulerar och stödjer kroppens unika energiflöde.

I ett terapeutiskt samtal och genom övningar anpassade för dig kan du skapa varaktig förbättring. Vi går igenom dina särskilda behov och önskningar med din yogautövning. Du får ett personligt yogaprogram med andningstekniker, yogaövningar, meditationer m.m. som du sedan utövar på egen hand under ca 4-6 veckor innan återbesök.

Nuvarande pris:

Terapisession 60 min – 500kr gäller till 16 december 2018 (normalpris 800kr).

Anmäl dig via kontaktformuläret.

 

Yogapass i grupp på Yogapalatset i Bromma

I yogapassen arbetar du försiktigt, nyfiket och lustfyllt för att minska stress och spänning och få tillgång till nya dimensioner hos dig själv.

Yogapassen är utformade så att alla, utifrån sina egna förutsättningar, ska kunna utöva dem. Effekterna av yogapassen verkar balanserande för ditt hormonsystem med positiva hälsoeffekter för hela dig. Genom andning, fysiska övningar och meditation som verkar uppbyggande, hormonbalanserande och stressreducerande kan du läka och stärka dig själv. Du får en paus i vardagens stress och en stund helt för dig själv där du får möjlighet att lyssna inåt och få ny energi.

För kostnad och anmälan vänligen se Yogapalatsets hemsida www.yogapalatset.se/kurser-priser