MediYoga

MediYoga är djupverkande genom en kombination av fysiska övningar, positioner och andning. Du bygger upp kroppen fysiskt och mentalt genom att vara inkännande i varje kroppsövning och position. Detta bidrar till ökad styrka och rörlighet i muskler och leder som i sin tur kan ge ökat välbefinnande tack vare en kombination av fysisk rörelse, effektiv andnings- och koncentrationsteknik, avslappning och meditation.

Lugn&ro-systemet i kroppen aktiveras och genom rörelser och positioner aktiveras även de djupare muskellagren. Du behöver inga förkunskaper utan utövar yogan utifrån din kropps förutsättningar.

MediYoga har sin grund i Kundalinitraditionen. Det är ett yogiskt system som utvecklats genom forskningsstudier både internationellt och nationellt. MediYoga har visat sig ha tydliga mätbara effekter på ökad hälsa och välbefinnande. MediYoga är hjälpsamt vid stress/utbrändhet, huvudvärk/migrän, sömnstörningar, nack- och ryggbesvär, besvär i klimakteriet, smärta och blodtryck med mera.

Du kan välja individuell terapi eller yogaklass (grupp).

 

Individuell MediYogaterapi 

MediYoga som terapi ger dig verktyg att hitta din väg i livet och nå hälsa. Med din hälsohistoria som utgångspunkt får du olika verktyg som kan förbättra ditt mående. Vi jobbar med hela din livssituation för bästa förutsättning att nå resultat. MediYogaterapi fokuserar på helhet i träningen för att stilla sinnet, öka kroppsmedvetenhet, balansera kroppens nerv- och hormonsystem samt bidra till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka.

Vid första besöket samtalar vi kring din situation och går igenom dina särskilda behov och önskningar. Du får ett personligt program som kan innehålla andningsteknik, yogaövningar, meditationer m.m. Vi går igenom yogaövningarna tillsammans som du sen utövar på egen hand under ca 4-6 veckor, därefter är du välkommen på ett återbesök.

Nuvarande pris:

Terapisession 75 min  – 1200kr 

Återbesök 30 min – 500 kr

Anmälan via kontaktformuläret.

 

Yogagrupp i vackra Hönshuset på Färingsö

I yogapassen arbetar du nyfiket och inkännande i varje rörelse och position. De fysiska övningarna har visat sig minska stress och spänning och du får tillgång till nya dimensioner hos dig själv.

Yogapassen är utformade så att alla, utifrån sina egna förutsättningar, ska kunna utöva dem. Effekterna av yogapassen verkar balanserande med positiva hälsoeffekter för hela dig. Genom att kombinera andning, fysiska övningar och meditation blir effekten av MediYogan bland annat att du blir starkare, rörligare, sover bättre, och kan hantera stress bättre. Du får en paus i vardagens stress och en stund helt för dig själv där du får möjlighet att bygga upp din styrka, lyssna inåt och få ny energi.

Kursstart hösten 2019 i Hönshuset Färingsö, måndag 2/9 kl 19.15-20.45 (90 min). Kursen kommer att ges måndagkvällar 2/9-16/12 (ingen klass på höstlovet den 28/10).

Pris för hela terminen 2300 kr/15 ggr, 2/9-16/12 (ingen yoga den 28/10).

Du kan även välja del av termin:
Pris period 1, 1400 kr/8 ggr (2/9-21/10)
Pris period 2, 1225 kr/7 ggr (4/11-16/12)

För anmälan och information skicka ett meddelande till mig här.