MediYoga

MediYoga (medicinsk yoga) är terapeutisk och har sin grund i Kundalinitraditionen. Det är ett yogiskt system som utvecklats genom forskningsstudier både internationellt och nationellt. MediYoga har visat sig ha tydliga mätbara effekter på ökad hälsa och välbefinnande och hjälper dessutom mot en rad besvär: stress/utbrändhet, huvudvärk/migrän, sömnstörningar, nack- och ryggbesvär, besvär i klimakteriet, smärta och blodtryck.

Yogaformen är lugn och djupverkande, andningen är central. Genom enkla, mjuka och inkännande kroppsövningar/positioner bygger du upp och behåller rörlighet och styrka i muskler och leder. Genom de lugna rörelserna aktiveras även de djupare muskellagren.

MediYoga bidrar till självläkning och ökat välbefinnande tack vare effektiv andnings- och koncentrationsteknik, avslappning och meditation. Du behöver inte några förkunskaper för att börja med MediYoga, du utövar yogan utifrån din kropps förutsättningar – nyfiket och kärleksfullt.

 

Individuell terapi

MediYoga som terapi hjälper dig att förstå grundorsaken till ditt mående. I ett terapeutiskt samtal och genom övningar anpassade för dig kan du skapa varaktig förbättring. Vi igenom dina särskilda behov och du får ett personligt yogaprogram med andningstekniker, yogaövningar, meditationer m.m. som du sedan utövar på egen hand under ca 4-6 veckor innan återbesök.

Nuvarande pris:

Nybesök 75 min – 800kr inkl. träningsprogram

Återbesök 45 min – 650 kr

 

Yogapass i grupp på Yogapalatset i Abrahamsberg

I yogapassen arbetar du försiktigt, nyfiket och lustfyllt för att minska stress och spänning och få tillgång till nya dimensioner hos dig själv.

Yogapassen är utformade så att alla, utifrån sina egna förutsättningar, ska kunna utöva dem. Effekterna av yogapassen verkar balanserande för ditt hormonsystem med positiva hälsoeffekter för hela dig. Genom andning, fysiska övningar och meditation som verkar uppbyggande, hormonbalanserande och stressreducerande kan du läka och stärka dig själv. Du får en paus i vardagens stress och en stund helt för dig själv där du får möjlighet att lyssna inåt och få ny energi.

För kostnad och anmälan vänligen se Yogapalatsets hemsida www.yogapalatset.se/kurser-priser