Om mig

MALIN S 3685
Fotograf Ester Sorri

Din Rytm grundades av mig, Malin Söderberg, 2014.

Jag är utbildad barnmorska och forskare med särskilt intresse för hållbarhet inom hälsa och miljö. Jag har de senaste åren specialiserat mig inom Holistisk Reproduktiv hälsa och MediYoga dels för egen utveckling och dels för att kunna erbjuda individ och företag möjlighet att integrera närvaro, acceptans, glädje och lust i vardagen.

Min önskan är att menstruerare ska få möjlighet att lära sig mer om sin egen kropp och dess cykliska språk för ökad självtillit och möjlighet att övervaka sin gynekologiska och sexuella hälsa.

Jag har arbetat inom födande och eftervård, på preventivmedelsmottagning, RFSU-klinik och ungdomsmottagning. Parallellt med det kliniska arbetet har jag bedrivit forskarstudier inom ämnet reproduktiv omvårdnad och disputerade i maj 2013 med avhandlingen; Fruktsamhet och barnafödande: upplevelser, tankar och attityder bland kvinnor som inte fött barn.

2015-2017 utbildade jag mig till handledare i Justissemetoden med en certifiering som Fertility Awareness Educator vid Justisse Healthworks for Women i Kanada.

Hösten 2017 antogs jag till handledarutbildning i Billings Ovulationsmetod genom WOOMB Int., Australien. Planerad examen juni 2018.

Jag är utbildad MediYoga instruktör och vidareutbildar mig sedan hösten 2017 till MediYogaterapeut vid MediYoga institutet i Stockholm, en utbildning på 1 1/2 år (750 timmar).

 

International Certification through the Association for Fertility Awareness Professionals (AFAP).