Workshop – bli menskompetent

Workshop i grupp har visat sig vara ett populärt sätt att lära sig mer om den egna hälsan och samtidigt dela erfarenheter med andra. I maj har du chansen att lära dig mer om hur du kan observera och tolka din kropps signaler under menscykelns alla faser.

Vill du:
? Öka din medvetenhet om hur din livssituation påverkar din menscykel?
? Lära dig observera och kartföra din menscykel?
? Förstå vad som händer i kroppen under menscykelns olika faser?
? Stärka din relation till dig själv?

Under workshopen går vi igenom fruktsamhetens anatomi och fysiologi vilket är en bra grund för att förstå de förändringar som du upplever under menscykeln. Vi går även igenom hur du kan observera, registrera och tolka kroppens signaler.

Vi delar erfarenheter och tankar, och du får möjlighet att ställa frågor. Du väljer förstås själv om och vad du vill dela och det är helt okej att inte prata utan bara vara med och lyssna. Vi avslutar med avslappnande yoga och meditation. Lättare tilltugg serveras.

Vårens datum max 8 deltagare / tillfälle:
? Söndag 19 maj kl 10-13
? Söndag 26 maj kl 10-13
Först till kvarn gäller!

Plats: Yogapalatset i Abrahamsberg, Fredrikslundsvägen 2, 168 34 Bromma.

Anmälan med för- och efternamn, mejladress och telefonnummer till malin@dinrytm.se
För att försäkra dig om en plats swisha 500 kr till 0766-144118 (Malin Söderberg)

Önskas en uppföljning med handledning, individuellt eller i grupp, efter workshopen kommer det finnas möjlighet att boka det.

Instruktionsbok (eng.) + kartor finns att köpa för 150 kr

För frågor maila malin@dinrytm.se

”Menscykeln som hälsoverktyg är central och att se till helheten en ledstjärna i mitt arbete. För oss som lever med en cyklicitet kan det underlätta när vi fokuserar på helheten. Vi rör oss mellan två skilda och meningsfulla världar under menscykeln, ägglossningen och menstruationen, var och en med sina fysiska, psykiska och själsliga krav. Nyckeln till förståelsen för dessa krav finns i varje enskild kvinnas egen upplevelse. Vi kan välja att se menscykeln som en gåva. Varje månad påminner den oss om att vi behöver vända uppmärksamheten inåt och bry oss lite extra om oss själva.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *