Friskvård MediYoga

Individuell mediyoga

För dig som går med långvarig stress, för dig som är i utmattningsdepression, eller för dig som vill utveckla ditt självledarskap.

Yogarörelser, meditation och andning är delar som vävs ihop i mediyogaterapin. Beroende på vad du behöver så får du olika övningar för att till exempel stilla sinnet, öka din närvaro och kroppsmedvetenhet, balansera kroppens nerv- och hormonsystem samt ge ökad rörlighet, flexibilitet och styrka.

Med din hälsohistoria som utgångspunkt tittar vi på olika övningar som kan förbättra ditt mående. Vi jobbar med hela din livssituation för bästa förutsättning att nå resultat. Det innebär att vi i planeringen tar hänsyn till hur mycket tid du är beredd att satsa på dina övningar och vilka livsstilsförändringar du är beredd att göra.

Vid första besöket samtalar vi kring din situation och går igenom dina särskilda behov och önskningar. Du får ett personligt program som kan innehålla andningsövningar, rörelser, och meditationer. Vi går igenom yogaövningarna tillsammans och du gör sen övningarna på egen hand under ca 4-6 veckor, därefter är du välkommen på ett återbesök.

Nuvarande pris:

Session 60 min – 1000 kr


Önskar du boka en tid? Skicka ett meddelande via kontaktformuläret.

"Tack för en underbar yoga! Jag mår så bra efter yogapasset, längtar redan till nästa pass"

- Deltagare i Mediyogaklass