MediYoga

Individuell mediyoga

För dig som går med långvarig stress, för dig som är i utmattningsdepression, eller för dig som vill utveckla ditt självledarskap.

Yogarörelser, meditation och andning är delar som vävs ihop i mediyogaterapin. Beroende på vad du behöver så får du olika övningar för att till exempel stilla sinnet, öka din närvaro och kroppsmedvetenhet, balansera kroppens nerv- och hormonsystem samt ge ökad rörlighet, flexibilitet och styrka.

Med din hälsohistoria som utgångspunkt tittar vi på olika övningar som kan förbättra ditt mående. Vi jobbar med hela din livssituation för bästa förutsättning att nå resultat. Det innebär att vi i planeringen tar hänsyn till hur mycket tid du är beredd att satsa på dina övningar och vilka livsstilsförändringar du är beredd att göra.

Vid första besöket samtalar vi kring din situation och går igenom dina särskilda behov och önskningar. Du får ett personligt program som kan innehålla andningsövningar, rörelser, och meditationer. Vi går igenom yogaövningarna tillsammans och du gör sen övningarna på egen hand under ca 4-6 veckor, därefter är du välkommen på ett återbesök.

Nuvarande pris:

Första besöket (75 min) – 1200kr

Återbesök (30 min) – 600 kr


Önskar du boka en tid? Skicka ett meddelande via kontaktformuläret.


MediYoga i grupp

Det här är för dig som vill träna kropp och sinne i en mindre yogaklass på 8-10 personer. Det passar för dig som kan sitta på matta men även dig som vill sitta på stol.

I yogapassen arbetar du nyfiket och inkännande i varje rörelse och position. De fysiska övningarna har visat sig minska stress och spänning och du får tillgång till nya dimensioner hos dig själv.

Yogapassen är utformade så att alla, utifrån sina egna förutsättningar, ska kunna utöva dem. Effekterna av yogapassen verkar balanserande med positiva hälsoeffekter för hela dig. Genom att kombinera andning, fysiska övningar och meditation blir effekten av MediYogan bland annat att du blir starkare, rörligare, sover bättre, och kan hantera stress bättre. Du får en paus i vardagens stress och en stund helt för dig själv där du får möjlighet att bygga upp din styrka, lyssna inåt och få ny energi.

Kursstart varje termin i vackra Hönshuset på Färingsö. Kontakta mig för pris då det är beroende på antal deltagare och antal kurstillfällen.

För anmälan och mer information skicka ett meddelande till mig här.

"Tack för en underbar yoga! Jag mår så bra efter yogapasset, längtar redan till nästa pass"

- Deltagare i Mediyogaklass